otázky?
ptejte se!

Error 404: Not found

Digimadi a jeho nové funkce / změny (únor 2016)

Pro ještě větší pohodlí vašeho podnikání Digimadi platformu neustále rozšiřujeme o nové funkce. A aby vám žádná z naších novinek neunikla, přinášíme vám podrobný přehled všech aktuálních změn.

Zorganizujte své úkoly

Jistě oceníte možnost vytvářet si přímo na úvodní stránce administrativy (Dashboardu Digimadi) seznam úkolů k vyřízení. Tento nový TO-DO list vám nabízí hned několik zajímavých funkcí, které se svými úkoly můžete provádět. Samozřejmostí je možnost jednotlivé položky mazat nebo označit jako přečtené.



Vytvořené úkoly ale můžete také seskupovat do složek a dokonce i delegovat na své podúčty, takže snadno dokážete vytvářet úkoly i ostatním členům svého týmu.




Náš to do úkolovník se ovšem umí postarat i o to, aby vám neuniklo nic podstatného z oblasti Digimadi platformy. Už se tak nemusíte bát, že zapomenete například uhradit fakturu za provoz účtu na Digimadi, protože náš úkolovník na to myslí za vás a vše vám vždy zavčas připomene.

Novinky v E-mailingu a Adresáři kontaktů

Rozšířili jsme možnosti emailingu. Nyní kromě importu také můžete provádět export sesbíraných kontaktů. Vyexportovaná data vám dokonce u jednotlivých adres zobrazí aktuální stav a vy se tak rychle dozvíte, zda se jedná o potvrzený, nepotvrzený nebo odhlášený kontakt.

S kontakty také souvisí nová funkce v adresáři, kde nyní můžete využívat rozšířený filtr a své kontakty následně řadit podle rozličných atributů.

Spustili jsme Digimadi Market a balíček ZERO

Největší novinkou ze všech je náš nový Digimadi Market. Tato nová služba vám umožňuje nabízet své dovednosti a rozšířit tak okruh zákazníků nebo zadávat veřejné poptávky. Poptávat můžete nejrůznější služby od překladů, přes IT služby až třeba po marketing. Záleží jenom na vás, jakou službu momentálně sháníte. Na Digimadi marketu určitě potkáte někoho, kdo naplní vaše představy.

Samotný proces obchodování je velmi jednoduchý a automatizovaný. Jakmile někdo odpoví na vaši poptávku, obdržíte od něj jasně definovanou nabídku a cenu. Po té, co si ze všech došlých nabídek vyberete konkrétního řešitele, můžete s ním dodatečné věci nad rámec zadání dojednat prostřednictvím revize. Zde bude opět sepsána konkrétní nabídka práce a cena. O tom, že je zadaná práce hotová se dozvíte tak, že váš řešitel označí danou zakázku za uzavřenou. Od tohoto okamžiku máte sedm dní na požádání o opravu chyb nebo revizi. Po uplynutí jednoho týdne, kdy je práce provedena podle vašich konečných představ a zakázka je naposledy dokončena, bude řešiteli vyplacena dohodnutá odměna.

S Digimadi marketem také souvisí nový tarif ZERO. Ten je určen pro každého, kdo by rád obchodoval na našem tržišti, ale nemá v plánu využívat ostatní funkce platformy. ZERO je bezplatný tarif a jediné, co pro něj musíte udělat je, zaregistrovat se na Digimadi a po uplynutí měsíční bezplatné trial verze si z nabízených tarifů zvolit právě tuto možnost.

Větší transparentnost v transakčních poplatcích

Dobrou zprávou nakonec je, že jsme se zaměřili na naše transakční poplatky při platbě za služby v Marketu. Za účelem větší transparentnosti tak nyní transakční poplatky uvidíte přehledně rozepsané na svém vyúčtování. Pokud je vaše platba nižší než 600 Kč, představuje transakční poplatek 30 Kč. Od 601 Kč tato částka činní 5 % z celkové částky k zaplacení.

Zpět na přehled

Vyzkoušejte si digitální kancelář na 30 dní

JDU DO TOHO